Examentraining Wiskunde

ExamenKlas 4, 5 of 6

Volg een examentraining Wiskunde bij Huiswerkbegeleiding Amersfoort en ga met vertrouwen het examen in. Tijdens de examentraining wordt er een overzicht gecreëerd van alle examenstof. Daarnaast helpt de begeleiding met het achterhalen van de zwakke punten, zodat jij precies weet waar je op moet focussen tijdens het leren. 

De examentraining Wiskunde wordt gegeven door een afgestudeerd wiskundige. De begeleider legt alle examenstof gestructureerd en volledig uit. Ook worden er tips en tricks gedeeld over hoe je het beste opgaven kan maken. De examentraining wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 5 leerlingen. Hierdoor word jij intensief, gericht en persoonlijk begeleid. 

VMBO, HAVO en VWO

Middelbare scholieren – examenjaar

Februari, maart, april en mei

Keuze tussen sprint, 1 dag of 2 dagen

Voordelen examentraining Wiskunde

Huiswerkbegeleiding Studievaardigheden en leerstrategieën

Overzicht en uitleg examenstof

Alle onderdelen van het examen wordt overzichtelijk gemaakt. Daarnaast worden alle onderwerpen extra uitgelegd en worden er samen opgaven gemaakt.

Doelen stellen en nakomen

Tips & Tricks

Er worden veel tips & tricks gedeeld. Ook wordt er gekeken naar de terminologie en vraagstelling in een examen zodat jij precies weet hoe je moet antwoorden.

Plannen en organiseren

Focus aanbrengen

Het prioriteiten en plannen van het leerwerk aan de hand van de sterke en zwakke onderwerpen van de leerling. 

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en reflecteren

Persoonlijke begeleiding

De examentraining wordt aangepast aan de aanwezige leerlingen. Er is dus intensieve, gerichte en persoonlijke begeleiding door een vakexpert.

Pakketten en tarieven

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Sprint (4 uur)

2x van 18:30 – 20:30, doordeweeks

Een examentraining sprint is speciaal voor leerlingen die net dat extra zetje zelfvertrouwen nodig hebben tijdens het leren voor het Wiskunde examen. Deze begeleiding wordt individueel gegeven en wordt precies aangepast aan de wensen, vragen en het tempo van de leerling. 

€109

1 dag (8 uur)

09:00 – 17:00, weekend (za of zo)

Een examentraining 1 dag is speciaal voor leerlingen die moeite hebben met een aantal onderdelen van het Wiskunde examen. Focus ligt bij de onderdelen die de leerlingen het moeilijkst vinden. De begeleiding wordt in kleine groepen gegeven. Hierdoor is er veel persoonlijke en gerichte begeleiding.

€199

2 dagen (16 uur)

09:00 – 17:00, weekend (za en zo)

Een examentraining 2 dagen is speciaal voor leerlingen die moeite hebben met het Wiskunde examen. Alle onderdelen van het examen worden uitgebreid besproken. De begeleiding wordt in kleine groepen gegeven. Hierdoor is er veel persoonlijke en gerichte begeleiding.

€368

Stichting Leergeld

Huiswerkbegeleiding Amersfoort is aangesloten bij Stichting Leergeld om zo ook examentraining te kunnen bieden aan gezinnen met een laag inkomen.

Wanneer kun je aanspraak maken op financiële steun vanuit Stichting Leergeld?

    • Woonachtig in Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen
    • De kinderen zijn tussen 4 en 18 jaar
    • Het inkomen is maximaal 150% van het bijstandsniveau