Over Huiswerk­begeleiding Amersfoort

Huiswerkbegeleiding Amersfoort is een kleinschalig instituut voor huiswerkbegeleiding en individuele bijles. Dagelijks worden leerlingen ontvangen. Bij Huiswerkbegeleiding Amersfoort wordt er gewerkt met kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Wij vinden het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen en te laten zien dat leren ook leuk en interactief kan zijn. Tijdens de begeleiding is er veel aandacht voor leren leren (ookwel zelfregulerend leren genoemd).

 Locatie Huiswerk­begeleiding Amersfoort

Kleinschalig, rustig en vertrouwd

Huiswerkbegeleiding Amersfoort is gevestigd in een mooie, lichte ruimte op het industrieterrein Calveen, op de rand van de wijken Vathorst, Kattenbroek en Nieuwland.

Op onze locatie vindt er dagelijks huiswerkbegeleiding plaats, tussen 13:00 tot 18:00. De individuele bijlessen worden ook op onze locatie gegeven, de bijlessen zijn enkel op afspraak.

De leerlingen worden altijd ontvangen met wat drinken, fruit en soms wat lekkers. Naast een werkplek is er ook een fijne plek om te pauzeren.

 

De begeleiders

eigenaar en begeleider

Daphne Hardeman

Mijn naam is Daphne Hardeman en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding bij Huiswerkbegeleiding Amersfoort. Ik ben 26 jaar en afgestudeerd Wiskundige. Tijdens mijn studietijd heb ik altijd bijlessen en begeleiding gegeven. Daarnaast heb ik de minor Docent Beroepsonderwijs afgerond en tijdelijk voor de klas gestaan als docent Wiskunde.

Na het afronden van mijn studie ben ik het bedrijfsleven in gegaan en heb ik vier jaar lang ervaring opgedaan over de toepassing van wiskunde. Omdat ik al langer het gevoel had mijn energie, creativiteit en behoefte aan sociaal contact niet meer volledig kwijt te kunnen in een kantoorbaan heb ik Huiswerkbegeleiding Amersfoort opgericht. Mijn hart ligt bij het helpen en begeleiden van leerlingen.